Onderhoud en service

Home / Onderhoud en service 

Naast de ontwikkeling van uw site of shop bieden we een zeer uitgebreid onderhouds-pakket. elke site die door ons is ontworpen wordt jaarlijks meerdere keren opnieuw doorlopen om ervoor te zorgen dat we alle instellingen optimaal houden. Daarbij passen we de SEO regels aan en controleren de site op updates en veiligheid aspecten. Hiervoor rekenen we slechts een klein bedrag per jaar.

Een dynamische website is belangrijk

Een site is dynamisch. Dat betekend dat  inhoud, (content) regelmatig verandert. Vaak ontbreekt het aan tijd of kennis om dit goed vorm te geven, of zijn de bijpassende foto’s niet optimaal. Daarvoor hebben we een eenvoudig maar doeltreffend onderhoud abonnement en zorgen we samen voor een uitstekende actuele website. U hoeft alleen maar de foto en tekst toe ste sturen en wij doen de rest. geen tekst? Geen foto? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Meertalige website

Een meertalige site? Ook daarvoor hebben we een prima oplossing. Samen met een gerenomeerd vertaal bureau bieden we een snelle en aantrekkelijke vertaalservice. Het toepassen van meerdere talen op uw site nemen we ook hierbij volledig uit handen.