Overige diensten en services

Home / Overige diensten en services 

EV-design biedt meer diensten dan alleen web-design, drukwerk of vormgeving. Van deze diensten kunt u zowel in combinatie met website bouw of drukwerk gebruik maken.

Fotografie

Vaak is het vinden van de juiste afbeeldingen voor uw web-site of brochure een hele opgave. Het juiste beeld, sfeer en kwaliteit van de aangeleverde beelden is niet altijd precies dat wat u zoekt en er gaat veel tijd zitten in het naspeuren van al die media sites om de juiste beelden te vinden. Om veel zoekwerk en teleurstelling te voorkomen bieden we u onze fotografie service aan.

Vertaal service

Vaak worden web-shops meertalig weergegeven. EV-design biedt een vertaalservice aan en kan deze direct aan uw website toevoegen. Zo vergroot u uw afzetgebied, omzet en bekendheid. Vertalen doen we in samenwerking met een erkend en gerenomeerd vertaalbureau. Voor meer informatie kunt u natuurlijk met ons contact opnemen.

Ontwerp van kleding logo’s en drukwerk service.

Niet elk logo is geschikt voor bedrijfskleding, horeca kleding of sportkleding. EV-design levert deze service in samenwerking met leveranciers en fabrikanten uit de kledingbranche. De uitstraling van het personeel, zeker diegene die in aanraking komen met klanten en een representatieve rol vervullen, geeft vertrouwen bij een uniforme uitstraling.