Partners & Links

Home / Nieuws / Partners & Links

 

EV-design werkt samen met geselecteerde, professionele partners waardoor we functies en mogelijkheden van onze web-sites op het hoogste niveau kunnen aanbieden.

 UEREL is onze webhosting partner. Zij zorgen voor een foutloze en feilloze aansluiting op het internet, snelle webservers en uitstekende betrouwbare services.SISOW is onze keuze als het gaat om de afwikkeling van betalingen voor web-shops. Via Sisow bieden we u volledig pakket betalingsmogelijkheden aan zoals iDeal, Sofort, MrCash/Bancontact, Directe overboeking, e-bill, Paypall, creditcards zoals Maestro, Master, Visa en meer. Sisow heeft een bankiersvergunning en reken zeer lage tarieven, geen abonnement en geen verkoop is geen kosten.


Het NLGW staat voor Nederlandse Geregistreerde Webdesigners. Dit is een belangenvereniging die het kaf van het koren scheidt. Er zijn veel “webdesigners” in Nederland die op amateurbasis websites bouwen. U kent ze vast, de neef van een vriend van oma Jan. Die is pas goed met computers…
De bij het NLGW aangesloten bedrijven zijn echter allemaal geregistreerd en hebben een KVK inschrijving. Z komt u niet i  de problemen met a) de bouw van uw website, b) de fiscus bij factuur controle en c) de continuïteit van het onderhoud.


Webdesign. Een compleet overzicht van webdesigners per provincie, regio of stad.


Een overzicht van Webdesigners per regio, of stad.