Wat kost een website?

Home / Nieuws / Wat kost een website?Een eenvoudige website hoeft niet duur te zijn. Helaas kunnen we ook niet precies zeggen wat het kost. Dit is afhankelijk van uw wensen. Is er tekst, fotografie, beeldmateriaal en dergelijke aanwezig dan is de prijs anders dan wanneer we uw teksten en foto’s nog moeten maken. Ter indicatie; we kunnen een functionele (One page/multi-page) website al leveren vanaf een paar honderd euro.


Meer wensen?

Dan bieden een volledig website, multi-page, uitgebreide informatie en een goede, duidelijke structuur inclusief SEO (basis). Hiervoor gaan we samen zitten om al uw wensen duidelijk in beeld te brengen. Ook hierbij is het op voorhand niet te zeggen welke kosten hier mee zijn gemoeid. Levert u tekst en beeld materiaal aan? Hoe (inter)actief is de site?

Klaar voor Google Analytics;
Klaar voor SEO;
Maatwerk;
Vindbaar en deelbaar;
Met of zonder onderhoud abonnement.

Web-Shop?

Een webshop vergt een andere aanpak. Duidelijk artikel omschrijvingen, zoekstructuur binnen uw site, een kassa module en transport methoden maken een integraal onderdeel uit van een goede shop. Daarnaast bent u gebonden aan een aantal wettelijke maatregelen. Maar vooral moet de web-shop eenvoudig benaderbaar en goed vindbaar zijn. Om u te kunnen adviseren over de bouw van een web-shop nemen we echt de tijd. Ook hier is het zeer belangrijk teksten en fotomateriaal te verzamelen, maar kunt u natuurlijk ook aan ons overlaten. Voor de bouw van een webshop maken we graag een afspraak. Op basis daarvan ontvangt u van ons een persoonlijke offerte.

web-shop leasen.
Als u als nieuwe web-ondernemer een webshop start, komen er heel veel kosten om de hoek kijken. Uw budget kan door inkoop, transportkosten, verkoopkosten en meer danig onder druk komen staan. De web-shop is binnen dit proces cruciaal. Afhankelijk van uw budget bieden we, in samenwerking met www.webshop-lease.nl hiervoor een flexibele oplossing waarmee er ook met een beperkt budget een uitstekende web-shop oplossing mogelijk is.

Volledig Maatwerk?

als een standaard oplossing niet past! Ook dan kunnen we u helpen.
Voor een maatwerk website gaan we voor u tot het uiterste. Hierbij is de functionaliteit natuurlijk van belang. Moet de site aansluiting hebben op uw intranet, meerdere taalversies hebben, een integreerde webshop of databank kunnen aanroepen of andere functies uitvoeren?
Hiervoor maken we graag met u een afspraak. Op basis daarvan kunnen we u een gepersonaliseerde offerte doen.
Natuurlijk bieden we;
Responsive design;
Google Analytics;
Web SEO;
Tekst bewerking;
Fotografie;
Met onderhoud abonnement.

Meer Weten

Neem contact met ons op voor een passende, op maat gemaakte offerte.