Websites en webshops

Home / Websites en webshops  • We bieden een volledige functionerende website of webs-hop met een duidelijke, goede navigatie op basis van een sterk concept. Voordat we aan de slag gaan bespreken we al uw wensen en brengen deze vooraf duidelijk in kaart. Op basis daarvan maken we een persoonlijke offerte. Standaard krijgt u:

Responsive design;
Klaar voor Google Analytics;
Standaard SEO;
Vindbaar en deelbaar;

Web-Shop?

Een web-shop vergt een andere aanpak. Duidelijk artikel omschrijvingen, foto mateiraal, zoekopties binnen uw site, on-line betalen en transport opties zijn onderdelen die niet in een web-shop mogen ontbreken. In ons ontwerp nemen we dit mee, maar vooral moet de web-shop eenvoudig benaderbaar en goed vindbaar zijn. Om u te kunnen adviseren over de bouw van een web-shop nemen we echt de tijd.  Op basis van uw wensen ontvangt u van ons een persoonlijke offerte.

web-shop leasen.

Als u als nieuwe web-ondernemer een webshop start, komen er heel veel kosten om de hoek kijken. Uw budget kan door inkoop, transportkosten, verkoopkosten en dergelijke danig onder druk komen staan. De web-shop is binnen dit proces natuurlijk cruciaal maar kan ook een aardige kostenpost zijn. Afhankelijk van uw budget bieden we een flexibele oplossing waarmee er ook met een beperkt budget een uitstekende web-shop oplossing mogelijk is. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk op www.web-shop-lease.nl.

Volledig Maatwerk?

als een standaard oplossing niet past!
Voor een maatwerk website gaan we voor u tot het uiterste. Moet de site aansluiting hebben op uw intranet, meerdere taalversies hebben, een integreerde webshop of databank kunnen aanroepen of andere functies uitvoeren? Dit is allemaal mogelijk. Hiervoor maken we graag met u een afspraak. Op basis daarvan kunnen we u een gepersonaliseerde offerte doen.
Natuurlijk bieden we ook hierbij;

  • Responsive design;
  • Google Analytics;
  • Web SEO;
  • Tekst bewerking;
  • Fotografie;
  • Met onderhoud abonnement.